Νομικές Υπηρεσίες

Οι Νομικές Συμβουλευτικές μας Υπηρεσίες περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών για την πλήρη ενημέρωση σας, σχετικά για τα δικαιώματά σας, για τις υποχρεώσεις σας, για την καλύτερη διευθέτηση της υπόθεσής σας, εξωδικαστικά ή δικαστικά. Σας παραπέμπουμε σε αρμόδιες Κρατικές Υπηρεσίες, Οργανισμούς ή σε εξειδικευμένους επιστήμονες, ή αναλαμβάνουμε να σας εκπροσωπήσουμε εφόσον μας το ζητήσετε. Μπορείτε να δείτε τους Τομείς του Δικαίου στους οποίους οι δικηγόροι μας  παρέχουν Νομικές Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και αναλαμβάνουν διεκπεραίωση εντολής για χειρισμό της υπόθεσής σας εξωδικαστικά ή δικαστικά.

Οι Νομικές Συμβουλές παρέχονται σε προσωπικό ή σε τηλεφωνικό ραντεβού και μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας (και Σαββατοκύριακο) κατόπιν όμως προηγούμενης συνεννόησης.   
Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας, παραμένουμε πάντα πρόθυμοι σχετικά με τις υπηρεσίες μας, οδός Κάνιγγος 12 Πλατεία Κάνιγγος στα τηλέφωνα +30 2114061532 και +306947222015, +306948525254.