Υπηρεσία Μίας Στάσης

Έχουμε ένα παθιασμένο όραμα να κάνουμε τη διαφορά στους εντολείς πελάτες μας, παρέχοντας τους τη δυνατότητα με την υπηρεσία μιας στάσης που καλύπτει μεγάλο εύρος θεμάτων παροχής υπηρεσιών να απαλλαγούν από κάθε άγχος, αλλά και να  εξοικονομήσουν περαιτέρω  χρόνο και χρήμα.

Η παροχή Υπηρεσιών μιας Στάσης συνίσταται ότι το Δικηγορικό Γραφείο και οι συνεργάτες μας αναλαμβάνουμε να εκπροσωπούμε πλήρως τους εντολείς πελάτες μας και να διεκπεραιώνουμε υπεύθυνα όλα τα νομικά, Τεχνικά και Οικονομικά τους ζητήματα που τους απασχολούν ενώπιον των Δικαστηρίων, ενώπιον των Ελληνικών αρχών και υπηρεσιών (Δικαστηρίων, Υπουργείων, της Πολεοδομίας, του Κτηματολογίου, των Δημοσίων Οικονομικών Υπηρεσιών ΔΟΥ κλπ.).

Προς τούτο η ομάδα των Νομικών με υπεύθυνη τη  Δικηγόρο παρ '  Αρείω πάγω Χριστίνα Πλατανίτη μέλους του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, η ομάδα Μηχανικών του Ε.Μ.Π με υπεύθυνη τη Βασιλική Πλατανίτη Πολιτικό Μηχανικό του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και μέλους του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, η ομάδα των Οικονομολόγων-Λογιστών με υπεύθυνο τον Ρούσσο Γεώργιο Οικονομολόγο-Λογιστή μέλους του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και  λοιποί συνεργάτες μας, όπως συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές, δικαστικοί εμπειρογνώμονες, ορκωτοί εκτιμητές, μεσίτες κ.α. είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν με υπευθυνότητα, ζήλο και επαγγελματισμό.


Επιμέρους Τομείς για Υπηρεσία Μίας Στάσης

Υπηρεσίες Μηχανικού

Οι Τεχνικές Υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε είναι:
 
1. Μελέτη και έκδοση οικοδομικών αδειών...

Δείτε Περισσότερα

Νομικές Υπηρεσίες

Οι Νομικές Συμβουλευτικές μας Υπηρεσίες περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών για την πλήρη ενημέρωση σας, σχετικά για...

Δείτε Περισσότερα

Λογιστικές & Οικονομικές Υπηρεσίες

Ορισμένες από τις Λογιστικές και Οικονομικές Υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε είναι:

  1.  Φορολογικές δηλώσεις φυσικών  και νομικών προσώπων...

    Δείτε Περισσότερα