Υπηρεσίες Μηχανικού

Οι Τεχνικές Υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε είναι:
 
1. Μελέτη και έκδοση οικοδομικών αδειών: Αναλαμβάνουμε την εκπόνηση της μελέτης & την έκδοση της αντίστοιχης οικοδομικής άδειας για ιδιωτικά κτίρια.

2. Μελέτη και έκδοση αδειών λειτουργίας: Αναλαμβάνουμε την Έκδοση Αδειών Λειτουργίας Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια, ψητοπωλεία, ταβέρνες, αναψυκτήρια, σνακ μπαρ, παντοπωλεία, πρατήρια άρτου και ζαχαροπλαστικής).
  • Άδειες Λειτουργίας καταστημάτων παροχής υπηρεσιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (κομμωτήρια, ινστιτούτα αισθητικής και καλλωπισμού , εργαστήρια δερματοστιξίας – tattoo).
  • Άλλες δραστηριότητες που απαιτούν Άδεια Λειτουργίας (Εκπαιδευτήρια, Φροντιστήρια, Γυμναστήρια κ.α.).
3. Τακτοποίηση αυθαιρέτων με βάσει τη Νέα Νομοθεσία (Ν.4495/ 2017) – Έκδοση Βεβαίωσης Νομιμότητας.
 
4. Ενεργειακή επιθεώρηση κτιρίων και Έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.): Το Γραφείο μας αναλαμβάνει την έκδοση του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης για κτίρια κατοικιών καθώς και κτίρια τριτογενούς τομέα (καταστήματα, φροντιστήρια κτλ.).

5. Ανακαίνιση υφισταμένων κτιρίων: Παρέχουμε τη δυνατότητα ολοκληρωμένης πρότασης για τον ανασχεδιασμό κατοικιών μέσω φωτορεαλιστικών σχεδίων και τρισδιάστατης απεικόνισής τους.

6. Αποτυπώσεις - Σύνταξη Τοπογραφικών διαγραμμάτων: Αναλαμβάνουμε την αποτύπωση κάθε είδους ακινήτου, οικοπέδου, αγροτεμαχίου ή κτιρίου και την σύνταξη του αντίστοιχου Τοπογραφικού Διαγράμματος σε ΕΓΣΑ ’87.

7. Δήλωση στο Κτηματολόγιο: Αναλαμβάνουμε την ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσής σας ώστε η διαδικασία να ολοκληρωθεί με ορθότητα και να κατοχυρώσετε την ιδιοκτησία σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε είτε να επισκεφτείτε το www.mixanikos-athina.gr είτε να επικοινωνήσετε με το Τεχνικό Γραφείο Βασιλική Πλατανίτη στο +30 211 410 8831.